She wolf, Shakira

Det är otroligt hur mycket arbete och hur många människor det är bakom en video. Oftast tycker jag att videos är svåra att förstå så här får man en liten förklaring till hur de tänkte. Blev i och för sig kanske inte mycket klokare...
Måste ärligen säga att Shakiras förmåga att röra sin kropp på är unik. Hon har verkligen en gummikropp.



...och så här blev slutresultatet.



Nej, hon vet verkligen inte hur hon ska ha det...

Pink har verkligen gjort sitt privatliv offentligt. Hon skriver och sjunger om sitt kärleksliv ena stunden hatar hon sin man, nästa vill hon ha honom tillbaka. Bara det kanske skrämmer bort hennes man.
Låten är i alla fall bra.


Modigt gjort Darin...

Jag tycker faktiskt att det är otroligt modigt gjort att ge sig på och göra en cover på en låt som fortfarande är en stor hit.
Ännu mer otroligt är att han faktiskt gör det ruskigt bra kanske till och med bättre än Cold Play. Nej, ärligt talat så kan jag inte bestämma mig för vilken version jag tycker är bäst. De är båda lika bra på sitt sätt.
Fast jag måste nog erkänna att det är den bästa cover jag någonsin hört. Oftast brukar jag känna att, nej vad har dom gjort med den låten som var så bra.
Det jag saknar i den här låten är kanske Cold Plays gitarist som faktiskt låter lite som, The Egde i U2.


asdk

This is it

Var på filmen This is it häromkvällen. Vilken upplevelse kan verkligen rekommendera alla att gå och se den här filmen. Fast ni har bara en vecka till på er...
Flmen är filmad innan MJ dör och visar hur profissionellt de tränar för konserter som skulle köra igång i juli.
Han var verkligen ett musikaliskt proffs. Man får följa låt för låt hur de repeterar och hur det blev .
Det känns faktiskt som att vara på en konsert och man får verkligen kämpa för att inte börja sjunga med eller börja att applådera.
Det som också är bra med filmen är att den handlar enbart om MJ musikalitet och inte om en massa rykten och elakheter om honom.
Samtidigt så kan man inte låta bli att känna en sorg inom sig. Vilken otrolig konsert det skulle ha blivit...

RSS 2.0